Magunkról

Tisztelt Kereskedő!

Engedje meg, hogy ezúton hívjuk fel figyelmét egy új és egyedülálló kereskedelmi szolgáltatásra. Melyben az eladóknak és a vevőknek lehetősége van elektronikus, egyenes kereskedelmi kapcsolatba kerülni egymással. E kereskedelmi rendszer egy web alapú kereskedelmi rendszer, amely az eladókat és a vevőket tömöríti és központi logisztikai raktárból közös szállítóeszközzel szolgálja ki.

A rendszer egységei:

Eladók: gyártók, márkaképviseletek illetve közvetlen importőrök

Vevők: közvetlen végfelhasználónak értékesítő kereskedelmi egységek

A rendszer működése:

Az ISL Central Kft., mint szolgáltató egy web alapú rendszert és egy logisztikai központot működtet, melybe belistázza az Eladókat (gyártók, márkaképviseletek illetve közvetlen importőrök) és termékeiket másik oldalon, pedig a Vevőket (közvetlen végfelhasználónak értékesítő kereskedelmi egységek). Ily módon az eladók és a vevők között egyenes kereskedelmi kapcsolat jön létre, melyben közvetlen kereskedelmi kapcsolatot létesíthetnek egymással, közvetlenül szerződnek és egyenesen számláznak felgyorsult ügymenet mellett. A rendszerben a termékeket egy helyről rendelhetik meg, az eladókkal megkötött szerződés után, amit egy közös raktárból szolgálunk ki és túra járatokban heti kétszeri alkalommal juttatunk ki a vevőknek. Ezen kívül a vevőknek lehetősége van az árukészletek folyamatos rálátására, az áruk megtekintésére, a raktárkészlet mennyiségéről és az áruk érkezésének pontos időpontjáról. Természetesen azokkal az eladókkal, akikkel mint vevőnek eddig kapcsolatuk volt továbbra is a megszokott feltételekkel folytathatják kereskedelmi kapcsolatukat. De lehetőségük van új eladókkal kapcsolatot teremteni, új termékekkel, árakkal megismerkedni a rendszeren belül, mely folyamatosan, naprakész információt biztosít a Vevők részére (például: akciók, új termékek, új árak és lehetőségek).

A kereskedelemben résztvevő főbb termékcsoportok:

Kerti gépek; Szerszámok; Háztartási gépek, eszközök; Öntözéstechnika; Szórakoztató elektronika; Tüzeléstechnika; Borászati eszközök; Járművek; Szabadidős termékek; Lakberendezési cikkek; Szaniterek stb.

Ezzel a rendszerrel egy hatékonyabb, jobb készletkezelést, gyors adatátfutást és kiszolgálást tudnak elérni.

A rendszerbe történő belépési feltételekről, regisztrációról és a rendszer működésének bemutatásáról web lapunkon tájékozódhat. Az Eladók körét a Vevők igényi szerint folyamatosan bővítjük.

Belépési feltétel:

- Szerződéskötés az ISL Central Kft-vel, mint szolgáltatóval.

Amennyiben ez az új kereskedelmi rendszer felkeltette érdeklődését az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot cégünkkel:

Kapcsolat: ISL Central Kft Személy: Tóth Zoltán ügyvezető igazgató
Telefon: 30/985-4457
E-mail cím: isl@islcentral.eu
Web lap: www.islcentral.eu
Vissza a főoldalra